6.5.11

Presentació en públic de la candidatura del PSC de piera per a les eleccions municipals 2011.












La presentació de la llista del PSC de Piera va tenir lloc al Casal. Força gent es va animar a venir a conèixer el nou equip que proposem per a aquesta candidatura. Les persones que m'acompanyen són competents i molt treballadores, i hi confio plenament.




A més de fer les presentacions oficials de la llista, també vam veure aquest vídeo de les accions que hem dut a terme en el mandat 2007-2011. Espero que us agradi!




http://www.youtube.com/watch?v=-m-lDoaEd30




Després de veure el vídeo tots els integrants de la llista vam sortir a l'escenari perquè tothom ens conegués en persona. És molt gratificant veure que tanta gent s'uneix amb un objectiu comú, i més quan aquest objectiu és treballar pel poble que tots estimem.




Tot seguit, jo vaig fer un petit discurs per explicar la nostra línia de treball i presentar l’equip. Estic molt satisfeta de comptar amb gent tant responsable i ben preparada, i amb tantes ganes de treballar!




En Teo Romero va venir a donar suport a la nostra candidatura i també va dir unes paraules, I finalment vam sortir tots a berenar, que ja hi havia gana.




Aquí teniu unes fotos per si us vau perdre l’acte. Gràcies a tots pel vostre suport!
Fotos de la presentació de la llista