8.5.11

Presentació de les propostes electorals del PSC de Piera a Can Claramunt

Dissabte a la tarda vam anar a Can Claramunt a presentar les propostes electorals del PSC. Vam anar a l'Associació de veïns i força gent va venir a l’acte. Hi havia l’Agustina, que és de Can Claramunt. Ella és la delegada de l'equip de petanca.

Els vam explicar a grans trets el programa electoral i vam obrir el debat. Estic molt contenta, perquè va ser molt participatiu. Ens van preguntar en quina situació estava el Camí Romeu i vam respondre que el projecte està fet i que tenim els diners per fer-lo, però que estem acabant de gestionar el tema dels terrenys per on passa. De molts ja tenim el conveni de cessió signat i d’altres estan a la Junta d'arbitratge. Així que aquest projecte serà ben aviat una realitat.

Per als que no ho sabeu, el camí Romeu és un projecte per construir un camí per a vianants ample i segur per unir els barris de Sant Jordi, la Grua, Can Bonastre, Can Claramunt i Can Bou amb la carretera i el centre urbà. Quan estigui acabat, podrem recórrer tot aquest tram a peu o en bicicleta (o corrents, els més atrevits).

Tornant a l’acte de Can Claramunt, també ens van demanar per alguns problemes particulars. A més, ens van dir que estaven contents de les obres a l'entorn del Local social i de la Font Seca.

En definitiva, estic molt contenta de com va anar tot i de poder parlar amb els veïns de Can Claramunt. Pensem en ells, també!

Ah, aquí us deixo unes quantes fotos de la xerrada!